Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Offermans en Snijder

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: May
Datum: 22-11-2017
Categorie: Verzekering
Correcte en snelle reactie, klantvriendelijk en meedenkend. Oplossings gericht denkend.
4
Door: Polz
Datum: 20-11-2017
Categorie: Verzekering
Antwoordt op mijn vraag heel duidelijk beantwoordt.
5
Door: JWB
Datum: 10-11-2017
Categorie: Verzekering
zeer behulpzaam en meedenkend.
5
Door: S.R.
Datum: 06-11-2017
Categorie: Verzekering
Hij geeft ons altijd het juiste advies in of we iets wel of niet moeten doen. Probeert ons niks aan te smeren en denkt altijd mee in wat voor ons het gunstigste is. Wij zijn zeer tevreden over de adviseur.
5
Door: John
Datum: 03-11-2017
Categorie: Verzekering
De adviseur heeft verstand van zaken tot nu toe herft hij alles prima geregeld met betrekking tot de letselschade die ik heb opgelopen bij een bedrijfsongeval. Een belletje en de adviseur komt zo snel mogelijk langs om het een en ander af te handelen.
5
Door: P.W
Datum: 02-11-2017
Categorie: Verkoopmakelaar
Zeer zakelijke, persoonlijke en professionele ontvangst met een snelle afhandeling
5
Door: F.E.
Datum: 30-10-2017
Categorie: Verzekering
Heb geen persoonlijk gesprek gehad, maar eerder een e-mail gezonden betreffende een vraag die ik had. Deze is naar tevredenheid beantwoord.
5
Door: Pierre K
Datum: 26-10-2017
Categorie: Verzekering
Zeer kundig iemand op verzekeringsgebied en hij beantwoordt de vragen snel.
4
Door: René Nafzger
Datum: 26-09-2017
Categorie: Verzekering
De adviseur geweldig maar prijsstelling scheelt plus minus 50 euro per maand over alle verzekeringen.
5
Door: sjh
Datum: 18-08-2017
Categorie: Verzekering
een goede wijn behoeft geen krans. Ondanks dat het een complexe situatie was, is het op een simpele, snelle wijze afgewikkeld.
5
Door: Peter
Datum: 18-08-2017
Categorie: Verzekering
Degelijke en duidelijke uitleg over mijn verzekeringspakket, met mogelijkheden van aanvullingen/aanpassingen.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.