Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Offermans en Snijder

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

4
Door: Anoniem
Datum: 13-01-2019
Categorie: Verzekering
Een fijne prettige maar ook snelle afhandeling van een vraag per e-mail.
5
Door: Andy
Datum: 08-01-2019
Categorie: Verzekering
Zeer goede service en altijd een stapje meer voor de cliënt, zeer vakbekwaam
5
Door: Melanie
Datum: 08-01-2019
Categorie: Verzekering
Zeer goede informatie en zeer goede service. Niks is teveel en alles mag je vragen. Je kan er voor alle financiële situatie's terecht. Al is het niet voor dat onderwerp, ze hebben alle informatie in huis. Echt een aanrader voor alle verzekeringen en financiële aspecten en hypotheken.
5
Door: johan
Datum: 27-12-2018
Categorie: Verzekering
Ben zeer tevreden alles goed en snel en duidelijk afgehandeld
5
Door: Rob
Datum: 31-10-2018
Categorie: Verzekering
Uiterst vriendelijk, eerlijk, maar vooral no nonsense en to the point
4
Door: I. Curfs
Datum: 29-10-2018
Categorie: Verzekering
Snel toegankelijk, reageert snel op mail en telefoon. prettig in overleg, meedenkend.
5
Door: Fam. Laheije
Datum: 26-10-2018
Categorie: Verzekering
reageert altijd direct...zeer duidelijk...niets is teveel...TOPPER
5
Door: Peter
Datum: 10-10-2018
Categorie: Verzekering
Hij heeft mij uitstekend van advies gediend in verband met mijn hypotheek.
5
Door: Rini H
Datum: 04-10-2018
Categorie: Verzekering
Snel beantwoorden van de mail, meedenken over de situatie, en direct actie nemen, tevens zeer vriendelijk opgesteld antwoord
5
Door: r cransveld
Datum: 03-10-2018
Categorie: Verzekering
De adviseur maakt altijd tijd vrij, is zeer correct en duidelijk, altijd open en eerlijk en komt de afspraken na. Ook is hij altijd bereikbaar, zelfs buiten kantoor uren
5
Door: Finy
Datum: 23-08-2018
Categorie: Verzekering
Daniël Janssen heeft mij super geadviseerd en geholpen ,de score 5 is te weinig een 10 was perfect geweest
5
Door: A. Janssen
Datum: 22-08-2018
Categorie: Verzekering
Er wordt alle tijd genomen om de klant zorgvuldig van advies te voorzien. Geen vraag is teveel! Afspraken worden punctueel en goed nagekomen. Kortom; een betrouwbaar kantoor met gedegen professionals waarbij het afsluiten van je hypotheek/ verzekering in goede handen is.
5
Door: He
Datum: 06-08-2018
Categorie: Verzekering
Leuk, bekwaam, vriendlijk, snel, (nett, kompetent, freundlich, schnell)
5
Door: Anoniem
Datum: 30-07-2018
Categorie: Verzekering
Duidelijke uitleg, ter plekke verdere informatie ingewonnen.
5
Door: FT
Datum: 24-07-2018
Categorie: Hypotheek
Zeer snel en kundig advies gegeven. Tevens was de hypotheek ook heel snel aangevraagd en afgerond. De adviseur is altijd bereikbaar.
5
Door: harald
Datum: 18-07-2018
Categorie: Verzekering
zeer goed en bekwaam en vakmanschap in alle opzichten
5
Door: Anoniem
Datum: 17-07-2018
Categorie: Verzekering
komt direct zijn woord na, en is echt bevlogen met zijn werk
5
Door: wendy
Datum: 16-07-2018
Categorie: Verzekering
Geeft duidelijk advies,heeft verstand van zaken mede door ervaringen die in de praktijk voorkomen
5
Door: Oldenburger
Datum: 14-07-2018
Categorie: Aankoopmakelaar
Prettig en deskundig advies. Ik kan deze aankoopmakelaar adviseren.
5
Door: A
Datum: 05-07-2018
Categorie: Verzekering
Hij is kundig, aardig, professioneel. Hij geeft goede uitleg over het hoe en waarom.
5
Door: PIA
Datum: 05-07-2018
Categorie: Verzekering
correct en hij houdt zich precies in afspraken..Klantvriendelijkheid staat hoog in zijn vaandel.
5
Door: Jos
Datum: 02-07-2018
Categorie: Verzekering
Een prettig en professionele too the point contactpersoon .
5
Door: M. Cannea
Datum: 11-04-2018
Categorie: Verzekering
Erg behulpzaam, echte aanrader.
5
Door: Jo
Datum: 03-02-2018
Categorie: Verzekering
Snelle reactie op de onze schademelding. Doortastende aanpak en snelle afhandeling.
5
Door: Theo
Datum: 29-11-2017
Categorie: Verzekering
Altijd een super dienstverlening, en steeds alles correct afgewerkt .

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.