Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Offermans en Snijder

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Patrick Geerlings
Datum: 09-10-2019
Categorie: Verzekering
Snel, vakkundig en probleemloos! Mijn nieuwe auto was binnen enkele seconden verzekerd, gewoon top!
4
Door: Fr
Datum: 18-09-2019
Categorie: Verzekering
De heer Daniël Janssen maakte een zeer rustige, kundige en sympathieke indruk. Hij gaf ons duidelijke uitleg over hetgeen wij wilden weten en nam hier ook de tijd voor.
5
Door: Erika
Datum: 16-09-2019
Categorie: Verzekering
Niks is hem te veel als er problemen zijn los hij meteen voor je op
5
Door: Stijn
Datum: 28-08-2019
Categorie: Hypotheek
Duidelijke uitleg en goede aanbieding! Gijs is vakkundig adviseur en alles duidelijk uitgelegd.
5
Door: Truus
Datum: 25-08-2019
Categorie: Hypotheek
Hij heeft kennis van zaken en handelt daadkrachtig. Vriendelijk en service gericht.
5
Door: BtB
Datum: 22-08-2019
Categorie: Verzekering
Aardig, kundig, snel, komt afspraken na
5
Door: Joep
Datum: 22-08-2019
Categorie: Verzekering
Zeer duidelijke uitleg. Ik heb gevraagd om 'uitleg voor dummies'. Peter legde alles rustig en duidelijk uit. Heeft kennis van zaken en liet ons na-/meedenken in het proces van keuzes maken.
5
Door: Rob Immers
Datum: 22-08-2019
Categorie: Hypotheek
heldere uitleg, rustig gesprek en neemt de tijd voor je, steeds vriendelijk.
5
Door: YD
Datum: 21-08-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer duidelijke uitleg en vriendelijke benadering. Alles is zeer snel verlopen en we hebben prettige samenwerking gehad.
5
Door: ENN
Datum: 15-08-2019
Categorie: Verzekering
Ik beoordeel dhr janssen met zeer goed omdat de afspraken goed verlopen, het advies deskundig is en de zaken snel worden afgehandeld.
4
Door: Nico
Datum: 29-07-2019
Categorie: Verzekering
Goede uitleg en informatie over de zaken die we moesten weten
5
Door: paul
Datum: 25-07-2019
Categorie: Verzekering
een hele leuke dame om zaken mee te doen, mooie stem vind ik heel goed en heel correct in zaken van verzekeren.
5
Door: Tim
Datum: 24-07-2019
Categorie: Verzekering
We hebben meerdere adviesgesprekken gevoerd over een hypotheek en verzekeringen. Ik heb duidelijke antwoorden gekregen op veel van mijn gestelde vragen.
5
Door: Rob
Datum: 23-07-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer tevreden met elke vraag kon ik terecht en alles is prima uitgewerkt
5
Door: Jack
Datum: 21-07-2019
Categorie: Verzekering
Is altijd goed bezig, altijd alert en had prima tips.
5
Door: Ralph Stevens
Datum: 15-07-2019
Categorie: Verzekering
De adviseur is zeer vakbekwaam en gedreven hij heeft ons heel erg geholpen in de vraagstukken Hypotheken en verzekering. Met zijn hulp hebben wij onze droom waar kunnen maken !!!
5
Door: Crispijn Pauwels
Datum: 14-07-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur is zeer betrokken en zorgt er echt voor dat hij een volledig beeld heeft van onze persoonlijke situatie. Hij is zeer goed bereikbaar, reageert snel, komt alle afspraken na en gaat in alles wat hij doet net dat stapje verder om de beste dienst te verlenen. Daarnaast is hij gewoon een leuke kerel die heel prettig in omgang is.
5
Door: Anoniem
Datum: 09-07-2019
Categorie: Verzekering
Heeft ons duidelijke informatie gegeven zodat we een beslissing konden nemen . Onze hypotheek, waar wij weinig van af weten en waar onze interesse niet zo naar uit gaat maar wel willen dat we hierin goed begeleid worden.
5
Door: Danny
Datum: 09-07-2019
Categorie: Verzekering
Wij worden goed en correct geholpen.
5
Door: PK
Datum: 05-07-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft voor onze vraag/ situatie mee gezocht voor de meest passende oplossing. Tijdens de afspraken neemt deze adviseur de tijd en is erg geduldig, geen vraag is teveel. Een kundige adviseur en eerlijk advies. Bij vragen tussen de afspraken door reageert hij altijd erg snel. Correcte afhandeling.
5
Door: Panter Trans Beheer BV
Datum: 05-07-2019
Categorie: Verzekering
De adviseur is altijd bereikbaar, reageert direct en werkt vlug en betrouwbaar
5
Door: J.A.
Datum: 27-06-2019
Categorie: Verzekering
Super. Sehr gute Beratung gerne wieder einfach Top.
5
Door: Rianne
Datum: 11-06-2019
Categorie: Verzekering
ik ben van België naar Nederland verhuisd en de Belgische verzekering was wat nalatig in het verstrekken van de juiste papieren om hier in nl mijn schadevrije jaren mee over te nemen. De adviseur heeft mij ontzettend goed geholpen en alle moeite gedaan om te helpen de juiste papieren te krijgen!
5
Door: Natascha
Datum: 03-06-2019
Categorie: Verzekering
Super goed geholpen en begeleid om een verzekering af te sluiten. Tevens ook advies voor inboedel en wa gekregen die door hem nu ook bij jullie wordt afgesloten
5
Door: anoniem
Datum: 02-06-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer deskundig en eerlijk advies. Wist zeer goed een hypotheek te vinden die paste bij onze privé situatie. Dit deed hij door een zeer goede communicatie, waarbij hij onder andere ook de moeilijke begrippen voor ons begrijpelijk maakte.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.