Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Offermans en Snijder

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: A.Gurzenda
Datum: 19-12-2019
Categorie: Verzekering
Daniël heeft ons alles goed uitgelegd welke verzekeringen het beste bij ons passen.Al onze vragen werden goed beantwoord. Hij kwam heel sympathiek over.
5
Door: N.W.
Datum: 18-12-2019
Categorie: Aankoopmakelaar
Al meteen van het begin gaf Roy me het gevoel dat ik alles met een gerust hart bij hem kon achter laten. In het eerste gesprek hebben we gesproken over wat onze wensen waren en hoe het proces gaat verlopen. Sindsdien hebben we bijna dagelijks contact gehad over dingetjes die wij nog konden doen/ regelen of gewoon over de stand van zaken. Onder begeleiding van hem is er ook een super mooie brochure gemaakt en mede daardoor was ons huis binnen een week verkocht. Verder heeft Roy ons ook geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis met advies en een goede onderhandeling. Dus kortom, ik ben hartstikke blij, droomhuis gekocht en vorig droomhuisje verkocht. Zo zie je maar wat een goede makelaar voor je kan betekenen!! Roy, hartstikke bedankt voor alle steun/ moeite en voor het feit dat je het zo makkelijk voor ons hebt gemaakt!!
5
Door: JG
Datum: 06-12-2019
Categorie: Verzekering
Goed gesprek en een hele goede uitleg en advies.
4
Door: MtH
Datum: 05-12-2019
Categorie: Verzekering
Fijn gesprek en goede uitleg over de aanstaande verzekeringen.
5
Door: Math
Datum: 22-11-2019
Categorie: Hypotheek
Heel vriendelijke adviseur en alles duidelijk uitgelegd en goed advies gegeven.
5
Door: Herman Ritterbeeks
Datum: 20-11-2019
Categorie: Hypotheek
Hij was duidelijk in de voordelen . En legde alles goed uit ook vaker dan een keer als dat nodig was .
5
Door: Paul Boumans
Datum: 20-11-2019
Categorie: Hypotheek
Tijdens de diverse gesprekken die ik met uw hypotheekadviseur mocht voeren, toonde deze enerzijds in adviserende én uitvoerende zin zijn bijzonder vakmanschap en anderzijds ook zijn persoonlijke en aangename betrokkenheid. Kortom, een persoon die ik iedereen toewens en zal adviseren.
5
Door: Nico
Datum: 01-11-2019
Categorie: Verzekering
Hij was heel behulpzaam en goed in zijn uitleg. Zijn antwoorden waren voor mij voldoende en zalhem graag een volgende keer weer raadplegen. Dit gesprek heb ik als zeer prettig ervaren .
5
Door: Judith
Datum: 31-10-2019
Categorie: Verzekering
Ik heb telefonisch contact gehad met Mark i.v.m. een verzekering van mijn (bejaarde) moeder. Mark was klantvriendelijk en legde goed uit wat er zou veranderen. In zijn woorden was hij helder en ook hartelijk.
5
Door: Patrick Geerlings
Datum: 09-10-2019
Categorie: Verzekering
Snel, vakkundig en probleemloos! Mijn nieuwe auto was binnen enkele seconden verzekerd, gewoon top!
4
Door: Fr
Datum: 18-09-2019
Categorie: Verzekering
De heer Daniël Janssen maakte een zeer rustige, kundige en sympathieke indruk. Hij gaf ons duidelijke uitleg over hetgeen wij wilden weten en nam hier ook de tijd voor.
5
Door: Erika
Datum: 16-09-2019
Categorie: Verzekering
Niks is hem te veel als er problemen zijn los hij meteen voor je op
5
Door: Stijn
Datum: 28-08-2019
Categorie: Hypotheek
Duidelijke uitleg en goede aanbieding! Gijs is vakkundig adviseur en alles duidelijk uitgelegd.
5
Door: Truus
Datum: 25-08-2019
Categorie: Hypotheek
Hij heeft kennis van zaken en handelt daadkrachtig. Vriendelijk en service gericht.
5
Door: BtB
Datum: 22-08-2019
Categorie: Verzekering
Aardig, kundig, snel, komt afspraken na
5
Door: Joep
Datum: 22-08-2019
Categorie: Verzekering
Zeer duidelijke uitleg. Ik heb gevraagd om 'uitleg voor dummies'. Peter legde alles rustig en duidelijk uit. Heeft kennis van zaken en liet ons na-/meedenken in het proces van keuzes maken.
5
Door: Rob Immers
Datum: 22-08-2019
Categorie: Hypotheek
heldere uitleg, rustig gesprek en neemt de tijd voor je, steeds vriendelijk.
5
Door: YD
Datum: 21-08-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer duidelijke uitleg en vriendelijke benadering. Alles is zeer snel verlopen en we hebben prettige samenwerking gehad.
5
Door: ENN
Datum: 15-08-2019
Categorie: Verzekering
Ik beoordeel dhr janssen met zeer goed omdat de afspraken goed verlopen, het advies deskundig is en de zaken snel worden afgehandeld.
4
Door: Nico
Datum: 29-07-2019
Categorie: Verzekering
Goede uitleg en informatie over de zaken die we moesten weten
5
Door: paul
Datum: 25-07-2019
Categorie: Verzekering
een hele leuke dame om zaken mee te doen, mooie stem vind ik heel goed en heel correct in zaken van verzekeren.
5
Door: Tim
Datum: 24-07-2019
Categorie: Verzekering
We hebben meerdere adviesgesprekken gevoerd over een hypotheek en verzekeringen. Ik heb duidelijke antwoorden gekregen op veel van mijn gestelde vragen.
5
Door: Rob
Datum: 23-07-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer tevreden met elke vraag kon ik terecht en alles is prima uitgewerkt
5
Door: Jack
Datum: 21-07-2019
Categorie: Verzekering
Is altijd goed bezig, altijd alert en had prima tips.
5
Door: Ralph Stevens
Datum: 15-07-2019
Categorie: Verzekering
De adviseur is zeer vakbekwaam en gedreven hij heeft ons heel erg geholpen in de vraagstukken Hypotheken en verzekering. Met zijn hulp hebben wij onze droom waar kunnen maken !!!

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.