Sandra Kroes

Financiële administratie

Over Sandra Kroes

Na twee jaar in Heerlen te hebben gewoond, ben ik sinds enkele jaren weer terug in Kerkrade. Ik woon hier samen met mijn vriend, twee zonen en ons hondje Spikey.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten in de natuur te zijn. We zijn vaak te vinden in het Heuvelland voor een ochtendwandeling met Spikey. Ik vind het bijzonder om zo dicht bij huis telkens weer te genieten van de mooie natuur in het Heuvelland. In het voorjaar ga ik daarom graag de natuur in om mooie veldboeketten samen te stellen.

Verder kan ik ontspanning vinden in sporten, yoga en muziek. Voor een leuk avondje uit gaan we graag naar een musical of voorstelling in het theater. Ook gaan we regelmatig een weekendje weg in eigen land. We vinden dit heerlijk om te doen. Lekker uitwaaien en wandelen op het strand, een terrasje pakken en lekker eten in een leuk restaurant.

Over werken bij Offermans en Snijder

Ik ben werkzaam bij Offermans en Snijder sinds 1983. Ik heb alle ontwikkelingen binnen het bedrijf meegemaakt en ik vind het mooi om te zien hoe het bedrijf in de loop der jaren gegroeid is. Ik werk er nog steeds met veel plezier. De sfeer op kantoor is erg goed en collega’s zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Dat vind ik heel erg prettig.

In de jaren die ik bij Offermans en Snijder werk, heb ik mijn werk telkens als afwisselend ervaren. Op dit moment ben ik werkzaam op te financiële afdeling. Het verwerken van betalingen en debiteurenbeheer behoren tot mijn verantwoordelijkheid. Klanten kunnen bij mij terecht met vragen over facturen en/of betalingen. Het omgaan met cijfers is mijn hoofdtaak binnen het bedrijf.

Afdeling:
Financiele administratie
Telefoon:
(045) 410 0062