Peter Hermans

Adviseur particulier en zakelijk

Over Peter Hermans

Na gewoond te hebben in Brunssum, Valkenburg, Maasbracht en Kerkrade, woon ik nu al een aantal jaar met veel plezier in Heerlen. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals, ga ik naar concerten en evenementen en ga ik graag met vrienden naar een terras, café of restaurant. Daarnaast ben ik een fervent filmliefhebber. In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag naar de bioscoop; dit zorgt voor de 'echte filmbeleving'. Gezelligheid en veel lachen zijn voor mij de belangrijkste dingen in mijn vrije tijd. 

Elk jaar maak ik ook een aantal stedentrips. Ik vind het leuk om een stad te voet te verkennen. De standaard top 10 plekken van een stad sla ik vaak over: Ik ben op zoek naar de verborgen pareltjes in een stad waar de hectiek van het massatoerisme uitblijft. Mijn favoriete land? Absoluut Italië. We gaan elk jaar naar Italië en verkennen telkens een andere regio. Ik ben helemaal tevreden als ik een gezellig pleintje ontdekt heb, met een leuk restaurantje om te genieten van de Italiaanse keuken. 

Over werken bij Offermans en Snijder

Sinds 2005 werk ik bij Offermans en Snijder in de buitendienst. Ik bezoek klanten thuis om ze te adviseren en/of schades op te nemen. Het contact met de klant zorgt voor veel diversiteit in mijn werk. Ik probeer complexe zaken altijd eenvoudig uit te leggen aan iedereen. Ik haal er plezier uit als ik voor klanten problemen kan oplossen, zoals bijvoorbeeld een schadekwestie. 

Voordat ik bij Offermans en Snijder ben gaan werken, heb ik bij de zorgverzekeraar CZ gewerkt. Samen met mijn collega Math Hilgers hebben we de overstap gemaakt naar Offermans en Snijder. Tot op de dag van vandaag werk ik hier met veel plezier. Ons kantoor is een hele fijne plek om te werken. Naast de juiste mentaliteit heerst er ook een goede sfeer. De combinatie van jong tot oud zorgt voor een dynamisch, collegiaal kantoor met veel perspectief voor de toekomst. 

Afdeling:
Particulier
Telefoon:
(045) 410 0059