Lisa van Oosten

Adviseur particulier / marketing- en communicatie

Over Lisa van Oosten

Als een echt 'Kirchröadsj Meëdje' woon en werk ik met veel plezier in Kerkrade. Ondanks dat ik graag in Kerkrade ben, heb ik de afgelopen jaren ook flink gereisd. Nieuwe landen bezoeken en leren over de cultuur, het land en de gebruiken vind ik ontzettend interessant. Als je op mijn foto klikt, zie je een foto van de meest recente reis die ik gemaakt heb naar Kaapstad. Ik hoop in de toekomst nog meer van dit soort reizen te mogen maken.  

Over werken bij Offermans en Snijder

Na het afronden van mijn opleiding Commercieel Management ben ik in 2016 in dienst getreden bij Offermans en Snijder. Sindsdien bestaan mijn werkzaamheden uit het adviseren van particuliere verzekeringsklanten en ben ik bezig met marketing en communicatie binnen het bedrijf. Een afwisselende baan waarbij elke dag anders is zie ik als een uitdaging.

We werken bij Offermans en Snijder met een hecht team, wat ik heel prettig vind. Iedereen helpt elkaar waar mogelijk en ik denk dat dit voor zowel collega's onderling als onze klanten heel positief is. We kennen onze klanten en de klant kent ons. 

Afdeling:
Particulier
Telefoon:
(045) 410 0055