Kim Kersten

Assistant makelaar / RegioBank

Over Kim Kersten

Ik vind mijzelf een echt Kirchroadsj Meedje, geboren en getogen in Kerkrade en sinds kort woon ik hier ook samen met mijn grote liefde Kevin. Hier voel ik mij ‘heem’. Ondanks dat we ons thuis voelen in Kerkrade, gaan wij ook graag samen op ontdekking in het buitenland.  Italië vind ik één van de mooiste landen en daar hoop ik in de toekomst nog vaak naar toe te kunnen gaan.

We vinden het dan ook heerlijk om samen met vrienden en familie regelmatig lekker lang te tafelen en te genieten van de kookkunsten van mijn vriend. In mijn vrije tijd ga ik ook graag op pad met mijn lieve viervoeter Balou, een Labradoodle. Ik vind het heerlijk om met haar door het bos of de heide te trekken en er samen op uit te gaan.

Hiernaast een foto van een prachtig moment in San Gimignano in Toscane, waar wij getuigen waren van een prachtige bruiloft van goede vrienden.

Over werken bij Offermans en Snijder

Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij Offermans en Snijder en ben ik het eerste contact punt met de klant, je ziet mij direct bij binnenkomst achter de balie en hier vervul ik de werkzaamheden voor RegioBank en de makelaardij op ons kantoor. Daarnaast volg ik nog de opleiding tot A-RMT en hoop deze eind dit jaar met succes af te ronden. De sfeer op kantoor is heel fijn, het voelde voor mij al vrij snel alsof ik hier al jaren werk.

Het contact met de klant verloopt soepel omdat ik veel mensen ken en deze dan ook regelmatig tegenkom buiten kantooruren. Ook het communiceren in Kerkraads dialect is wat door de klant als erg prettig wordt ervaren.

Telefoon:
(045) 410 0092