Jocelyn Langen

Register makelaar en taxateur onroerend goed

Over Jocelyn Langen

Als “richtieg Kirchroadsjer maedsje” ben ik geboren en getogen in Kerkrade en woon ik hier nog steeds met veel plezier op een heerlijke plek samen met mijn liefde Mark. Ik ben trotse moeder van Bram en Lieke en bonusmoeder van Dorien, Daan en Lucas. Ons gezin is met onze hond Luna compleet. Degenen die me kennen weten dat er ook altijd konijntjes in mijn achtertuin zijn. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag; veel weekenden breng ik wandelend door, berg op, berg af door mijn geliefde  Heuvelland met de hond en dierbare vriendinnen.De wandelingen zijn niet compleet zonder een lekker lokaal biertje en een bitterbal -of twee- als gezellige afsluiter. Ook ben ik dol op skiën en de bergen. Het liefst ga ik zo vaak, veel en snel als mogelijk. Dààr ben ik thuis en in mijn element. Verder koetser ik de samenzijn momenten met iedereen die me lief is, uitgebreid tafelend aan mijn keukentafel, genietend van heerlijk eten en een goed glas wijn.

Over werken bij Offermans en Snijder

Ik werk al vele jaren met plezier bij Offermans en Snijder. Ik ben als makelaar en taxateur werkzaam op de afdeling makelaardij. Mijn bezigheden hebben betrekking op verkoop, aankoop en taxeren van woonhuizen, voornamelijk in de regio Parkstad. Wat ik leuk vind aan werken bij Offermans en Snijder? Het werk is afwisselend, het contact met de mensen, de diversiteit aan panden en de juiste match maken tussen verkoper én koper blijft een uitdaging. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat ik gedreven en enthousiast ben en blijf in mijn werk. 

De makelaardij lijkt een aparte tak van sport binnen ons bedrijf, maar is het zeer zeker niet. Wij als collega’s hebben elkaar nodig, omdat de klant ook alle facetten binnen ons bedrijf nodig heeft. Een nieuw huis vraagt om een passende hypotheek, met een opstalverzekering en financieel advies op welk gebied ook. En het feit dat het hele fijne en gezellige collega’s zijn maakt dat we een team zijn.

Afdeling:
Makelaardij
Telefoon:
(045) 410 0071