Guido Heijltjes

Volmacht acceptant

Over Guido Heijltjes

Ik ben geboren en getogen in Kerkrade en woon hier nog steeds met plezier. In 2014 heb ik mijn vriendin leren kennen, die voor ons geluk de Randstad heeft verlaten en in Kerkrade is komen wonen. Samen zijn we naar Nepal geweest, een heel indrukwekkende ervaring. Als je klikt op de foto hiernaast zie je een foto die genomen is tijdens deze reis.

Wat ik hoop dat de toekomst ons brengt? We hopen in de toekomst vader en moeder te mogen worden. Tot die tijd genieten we met ons tweetjes. Ik haal veel plezier uit filosofie, een hapje eten in een leuk restaurant, wandelen, kamperen en naar festivals gaan. 

Over werken bij Offermans en Snijder

In mijn werk bij Offermans en Snijder ben ik continu op zoek naar het optimaliseren van onze dienstverlening. Mijn streven is dat de klant zo snel mogelijk van eerlijk en onafhankelijk advies voorzien wordt. De processen die daarbij kijken komen, moeten zo efficiënt en persoonlijk mogelijk verlopen. 

In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik bezig met de volmachten die we als kantoor bezitten. Volmacht betekent dat verzekeringsmaatschappijen dusdanig vertrouwen in ons hebben, dat wij namens hun verzekeringen mogen accepteren, beheren en schades in behandeling nemen. Ik ben zelf vooral bezig met het het verbeteren van deze processen binnen de volmacht. Dat wil zeggen: Hoe kunnen we de klanten die verzekeringen binnen een volmacht hebben nóg sneller en beter helpen? 

Afdeling:
Volmacht
Telefoon:
(045) 410 0075