Gijs Vercouteren

Adviseur hypotheken, particulier en zakelijk

Over Gijs Vercouteren

Geboren en getogen in Kerkrade, woon ik met heel veel plezier sinds 1987 in Eygelshoven. Ik ben inmiddels 60 jaar, al 37 jaar gelukkig getrouwd, vader van 2 geweldige kinderen en trotse opa van twee snoepjes van kleinkinderen.

Nadat onze zoon in 2004 jeugdprins in Eygelshoven is geweest, werd mij gevraagd om toe te treden tot de elvenraad van de KV Burgerlust. Hier kon ik geen nee tegen zeggen. Inmiddels ben ik in deze vereniging lid van het Dagelijks Bestuur en organiseer de Seniorenavond en Kindermiddag, hetgeen een geweldige voldoening geeft als je ziet hoe senioren en kinderen zicht amuseren op deze evenementen. 

Mijn grootste hobby en ook die van mijn vrouw is kamperen. Zodra de mogelijkheid er is zijn wij met onze caravan onderweg naar Oostenrijk, en wel Tirol unsere zweite Heimat!

Over werken bij Offermans en Snijder

In januari 1998 ben ik als binnendienstmedewerker begonnen bij Straet & Snijder BV, nadat ik 22 jaar transportplanner was geweest. Een wereld van verschil! Je hoort mensen wel eens zeggen: 'Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen'. Dit geldt ook voor mij. Middels diverse opleidingen ben ik doorgegroeid tot hypotheekadviseur, hetgeen ik met heel veel plezier doe. 

In 2011 is Straet & Snijder BV gefuseerd met Offermans Verzekeringen en sindsdien gaan wij verder door het leven als Offermans en Snijder BV. Vanaf dag 1 klikte het tussen de personeelsleden van beide bedrijven. Ik vind het een voorrecht om met deze groep te mogen werken. 

Als hypotheekadviseur geeft het voldoening als ik de klant kan mededelen dat zijn hypotheek akkoord is en hij zijn droomhuis kan kopen. 

Afdeling:
Particulier
Telefoon:
(045) 410 0074