Stap over naar Regiobank Kerkrade en krijg Monopoly Kirchroa cadeau

De afgelopen weken is er massaal gereageerd op onze vraag of de nieuwe geheime bewoner van Kerkrade herkend werd. En herkend is de nieuwe bewoner zeker! Zojuist hebben wij de identiteit bekend gemaakt; het is niemand minder dan Rich Uncle Pennybags - ook wel Mr. Monopoly genoemd.

Wij mogen het bekend maken: Mr. Monopoly komt naar Kerkrade, mét Monopoly Kirchroa editie. En wij hebben een leuke actie voor jullie.

Nieuws
Datum: 04-09-2019

Waarom Monopoly Kirchroa?

We bevinden ons in een regio die ons veel te bieden heeft. Veel meer dan we vaak denken. Als kantoor zijn we trots op de diversiteit die onze regio te bieden heeft. Aan lokale projecten dragen wij dan ook graag een steentje bij. Bij het initiatief Monopoly Kirchroa werden wij direct razend enthousiast; Een bordspel waarin onze regio vertegenwoordigd wordt, mét alle onderdelen die ons bedrijf te bieden heeft. Het kopen van huizen (straten), het sluiten van hypotheken, een bank die het geld beheerd etc. Volgens ons een perfecte combinatie.

Hoe kan ik het spel bemachtigen?

Een vraag die we vaak krijgen: Hoe kan ik het spel krijgen? Dat is mogelijk op  twee manieren. We leggen het je graag uit.

Het spel is ontwikkeld door Jumbo Kerkrade Centrum en Jumbo Carboonplein in samenwerking met ons (Offermans en Snijder en Regiobank Kerkrade). Bij Jumbo kun je vanaf dit najaar sparen middels een spaaractie voor het spel. Je kunt het spel met een volle spaarkaart (en bijbetaling) in de Jumbo filialen kopen. Wij hebben daarnaast ook een leuke actie voor jullie:

De eerste 50 klanten die gebruik maken van de overstapservice van Regiobank Kerkrade ontvangen het Monopoly Kirchroa spel gratis!*

Wat is de overstapservice van Regiobank?

Bij de overstapservice doorlopen wij de volgende stappen samen met u:

1. Wij openen samen een betaalrekening bij Regiobank Kerkrade.

2. Wij vullen samen het overstapformulier in. Vervolgens regelt de overstapservice dat uw salaris voortaan wordt overgemaakt naar uw nieuwe betaalrekening, automatische incasso's worden automatisch overgenomen naar uw nieuwe betaalrekening (Nederlandse bedrijven die bij u afschrijven, krijgen een melding dat u een nieuw rekeningnummer heeft).

3. Enkele incasso's worden niet automatisch overgenomen. Als u bij ons het overstapformulier invult, vullen we meteen een formulier in voor de incasso's die niet automatisch worden overgenomen. Deze worden dan door Regiobank Kerkrade omgezet. Ook hier hoeft u verder niets voor te doen.

In deze video leggen we de overstapservice uit:

Voorwaarden

  • Deze actie geldt voor nieuwe betaalrekeningen bij Regiobank Kerkrade inclusief overstapservice.
  • Deze actie geldt voor particuliere betaalrekeningen die geopend worden in de periode 01-09-2019 t/m 01-01-2020.
  • Er zijn een beperkt aantal spellen beschikbaar. Wees er op tijd bij om zeker te zijn van een spel want op is op.
  • De spellen worden enkel uitgereikt bij nieuwe klanten en de spellen zijn bij ons niet te koop.
  • De actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.