Maatregelen Coronavirus

Om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen kiezen wij er onder andere voor om vanaf maandag 16 maart 2020 het merendeel van onze medewerkers thuis te laten werken. Uiteraard volgen wij daarnaast de adviezen van het RIVM. 

Nieuws
Datum: 01-04-2020

Dienstverlening Verzekeringen / Makelaardij

Deze maatregelen zullen onze dienstverlening de aankomende periode enigszins beïnvloeden. Uiteraard proberen wij de dienstverlening zoveel mogelijk op peil te houden. U kunt ons daar bij helpen. Dit doet u door zoveel mogelijk uw (aan)vragen en wijzigingen online door te geven op mailadres: info@offermansensnijder.nl. Zo kunnen wij de telefonische bereikbaarheid en de dienstverlening die u van ons gewend bent het beste waarborgen. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer (045) 541 0500. De telefooncentrale staat doorverbonden naar enkele van onze medewerkers. Het kan daardoor voorkomen dat wij niet altijd de telefoon kunnen beantwoorden.  Uiteraard kunt u ons ook via social media (Facebook, Instagram) bereiken.

Regiobank

De regiobankwerkzaamheden voeren wij alleen digitaal uit. Voor betalingen adviseren wij dit zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van pinbetaling, betaalverzoek of via internetbankieren. Heeft u toch contant geld nodig, verwijzen wij u naar de geldautomaat.

Klantbezoek

Wij hebben daarnaast besloten om de aankomende periode in principe geen klantbezoeken meer te doen, met uitzondering van urgente situaties. Voor de makelaardij zijn er aangepaste afspraken. Vraag naar de mogelijkheden.

Kantoorbezoek

Kantoorbezoeken zijn uitsluitend op afspraak mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wij houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen u wanneer nodig hier uitgebreid over informeren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan, bij voorkeur via de mail, contact op met uw contactpersoon of via ons algemene mailadres info@offermansensnijder.nl. Wij helpen u graag.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.