Huizen in woonwijk

Makelaardij

Een nieuw huis betekent ook meteen een nieuw thuis. Het is belangrijk dat het een fijne plek is waar men als eigenaar echt tot rust kan komen. Bij het aan- of verkopen van een huis komen veel zaken kijken. Het is een spannende tijd waarin veel zaken geregeld moeten worden. Hier komen wij om de hoek kijken. We zijn sterk vertegenwoordigd in de regio Parkstad als aankoop- en verkoopmakelaar, als hypotheekadviseur en verzekeringsadviseurs. Alle disciplines onder één dak!

Als makelaar kom je in contact met veel mensen. We zijn daarom gespecialiseerd in het begeleiden van onze klant vanaf de eerste waardebepaling tot het overdragen aan de notaris. We vinden de persoonlijke begeleiding van het begin- tot eindpunt ontzettend belangrijk.

Oriënterend gesprek
De economische markt is continu in beweging. Dit geldt ook voor het aan- of verkopen van een woning. In een oriënterend gesprek analyseren we de wensen van de klant en bekijken we waar wij kunnen bijspringen in de informatievoorziening. Met de huidige lage rentestanden is vaak meer mogelijk dan men vooraf denkt. Een waardebepaling geeft inzicht in de waarde van de huidige woning. Aanvullend daarop is een berekening voor de te verkrijgen hypotheek. Beide gesprekken zijn helemaal gratis en vrijblijvend, maar geven direct veel meer inzicht in de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Zijn er verhuisplannen, maar nog geen droomhuis gevonden? Klik hier om een zoekprofiel aan te maken en ben zo altijd op de hoogte van ons actuele aanbod.

Gratis waardebepaling
Een waardebepaling kan ten alle tijden gratis en vrijblijvend worden aangevraagd. Het geeft een goede indicatie van de actuele waarde van de huidige woning, het is belangrijk om mee te nemen in een hypotheekgesprek en/of kan een second opinion geven wanneer een woning al enige tijd te koop staat. Klik hier om een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen.

Aankoopbegeleiding
Ook bij de aankoop van een woning komen veel zaken kijken waarbij advies van een adviseur zeer wenselijk kan zijn. Het gaat daarbij om vragen over onder andere de vraagprijs, of de woning bouwkundig in orde is, hoe de prijsonderhandeling het best ingegaan kan worden en vragen rondom het koopcontract. We zijn ervan overtuigd u te kunnen begeleiden bij een zorgeloze aankoop van de woning. Aankoopbegeleiding schept duidelijkheid en inzicht in de stand van zaken.

Taxaties
De waardebepaling van een woning is een bijzondere expertise, waarbij rekening gehouden dient te worden met een aantal factoren. Het taxatierapport kan een hulpmiddel zijn bij de aan- of verkoop van een woning en is veelal verplicht bij het aanvragen van een hypotheek. Jocelyn Langen is onze gecertificeerde taxateur die u graag behulpzaam is bij de waardebepaling van de huidige of toekomstige woning. De taxatierapporten voldoen aan de bij de banken en bij andere hypotheekverstrekkers gehanteerde criteria en voorwaarden, waaronder ook de NWWI validatie.

Wilt u graag meer informatie over taxaties of een taxatie aanvragen, neem dab contact met ons op via 045-5410500.


Jocelyn Langen

Woningaanbod
Om ons huidige woningaanbod te bekijken, klik hier.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.